Archívum - Hírek 2016
KARÁCSONYI ÜDVÖZLET 

IX. SZENTANDRÁSI FALUNAP
2016. augusztus 13.

TORNASZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Szent István Király ünnepének méltó megünneplésére 2016. augusztus 13.-án, immár IX. alkalommal rendezte meg a SZENTANDRÁSI FALUNAPOT a Kultúrház előtti téren.
Az ünnepség szabadtéri szentmisével, majd a falu kenyerének, valamint az új bornak a megáldásával kezdődött. A rendezvény műsorvezetői feladatait Krajnyák Eszter látta el. A falunapi rendezvény kísérőprogramjaként a kellemes időben nagy sikere volt a gyerekek és a kicsit nagyobbak körében egyaránt a hab partynak, melyben önfeledten szórakoztak a kicsik.
A kulturális program elején a Miskolci Nemzeti Színház művészei: Eperjesi Erika, Fandl Ferenc és Kriston Milán fergeteges hangulatot teremtettek ismert operett slágerek előadásával a közönséget is bevonva a mulatozásba. A falunapi rendezvényen Krajnyák Dénes polgármester mondott ünnepi köszöntőt, mely után a szendrői majorette csoport nagysikerű előadásával, folytatódtak a programok.A szentandrási közönség körében már jól ismert Péderi Vegyeskar színvonalas dalcsokorral szórakoztatta az ünneplőket, akik nagy örömmel fogadták és sok-sok tapssal díjaztát Fábián Évát, a Neoton Família alapító tagját és Sárközi Anitát, akik ismert és kedvelt slágerekből álló műsorral szórakoztatták a vendégeket.
A megjelent vendégeket este az Önkormányzat megvendégelte egy ünnepi vacsorával, majd a Budapest Party Zenekar közreműködésével hajnalig tartott az utcabál a szentandrási Falunapon.

Köszönet a rendezvény támogatóinak és a lebonyolításban közreműködőknek.


MEGHÍVÓ A SZENTANDRÁSI FALUNAPRA /Meghívó pdf*
2016. július 27.
A képekre kattintva a meghívó nagyobban is olvasható!

© 2002 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.