Polgármesteri Köszöntő

Kedves Látogatónk!

Köszöntöm Önt Tornaszentandrás megújult honlapján.

Kérem, szánjon pár percet megújult honlapunk megtekintésére, és legyen gazdagabb egy Borsod-Abaúj-Zemplén megyei kis település rejtett kincseinek ismeretével.
Weboldalunk megújításával arra törekedtünk, hogy az oldal könnyen áttekinthető menürendszer felépítéssel, összehangolt, felhasználóbarát korszerű technikai elemekkel, a településhez illeszkedő design kialakítással, friss, aktuális tartalommal szolgálja az információszolgáltatást, a figyelemfelkeltést és a megismertetést.

Tornaszentandrás a megye észak-nyugati részén a szlovák-magyar határra vezető 27-es számú nemzetközi főközlekedési út mentén, Komjátitól 4 km-re, a határtól alig 8 km távolságra fekszik.

Oldalainkon megismerheti:

  • A csodálatos természeti környezetben, erdőkkel borított domboldalak aljában elhelyezkedő településünket, régi lakóépületeivel, falusias portáival, itt élő emberek mindennapjait.
  • Az Esztramos - hegy oldalain található növényritkaságokat.
  • A hegy mélyében található rejtélyes barlangjainkat.
  • A Magyarországon egyedi, de Európában is ritkaság számba menő ikerszentélyes Árpád-kori templomunkat.
  • A település intézményeit, turisztikai kínálatát, vállalkozásait és a befektetési lehetőségeket.
  • Az Önkormányzat vezetésének átgondolt, célirányos gazdaságpolitikáját, melynek eredményeként a településünk folyamatosan fejlődik.

Büszkék vagyunk eddig elért fejlesztési és egyéb eredményeinkre, amelyet a különféle vállalkozásokkal és egyéb közmunka programok révén közösen valósítottunk meg az eddig eltelt évtizedek során, mely településünk jó hírét kelti a szűkebb és tágabb térségünkben.
Lapozgasson hát kedvére oldalainkon, és őszintén remélem, hogy a látottak alapján személyesen is üdvözölhetjük településünkön, ahol a csodálatos természeti környezetben kirándulhat, pihenhet családjával, vagy éppen előnyös gazdasági kapcsolatokra tehet szert.

A mielőbbi találkozás reményében!


Krajnyák Dénes
polgármester
© 2002 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.