Archívum - Hírek 2015
MEGHÍVÓ A FALU KÖZÖS KARÁCSONYÁRA! 
2015. december 9.

VIII. SZENTANDRÁSI FALUNAP 
2015. augusztus 22.
2015. augusztus 22.-én, immár 8-ik alkalommal rendezte meg Tornaszentandrás Község Önkormányzata SZENT ISTVÁN KIRÁLY ünnepével egybekötötten a Szentandrási Falunapot. Az ünnepi megemlékezés a Kultúrház előtti téren Bukovenszki Zoltán plébános által tartott szabadtéri szentmisével és a falu kenyerének, és az új bornak a megáldásával kezdődött.
A rendezvényen Krajnyák Eszter műsorvezető ismertette a falunapi programot, majd Krajnyák Dénes polgármester köszöntötte a vendégeket.
A falunapi kulturális programokban elsőként a szentandrási falunap állandó fellépői a Szendrői Százszorszép Majorette csoport mutatta be színvonalas produkciójukat. Az elegáns tánc után felpörgették a hangulatot a Miskolci Nemzeti Színház művészei Eperjesi Erika, Kincses Károly és Kriston Milán, akik ismert musical és operett dalokkal szórakoztatták a közönséget.
A falunap sztárvendége Karda Bea volt, aki fergeteges hangulatot teremetett nemcsak a színpadon, hanem a közönség körében is, többek között a polgármestert is megtáncoltatva.
Az önkormányzat ünnepi vacsorával vendégelte meg a község lakosságát illetve a rendezvényre kilátogatókat.
A finom vacsora után a már visszatérő fellépőknek számító Fecske Fanni és Zbuskó Bence modern táncbemutatója indította be a táncos mulatságot.
A táncos páros utána a SRAMLIKINGS mulatós nótákkal tovább fokozta a jó hangulatot, majd a falunapi program zárásaként Csongor húzta a talpalávalót a szentandrási falunapi utcabálon, ahol meglepetés vendégként MÁRIÓ lépett a színpadra és harmónikájával tovább fokozta a ritmust egészen hajnalig.
Köszönet a rendezvény támogatóinak és a lebonyolításban közreműködőknek.

MEGHÍVÓ A VIII. SZENTANDRÁSI FALUNAPRA 
2015. augusztus 10.

© 2002 - 2022 Minden jog fenntartva! Me-NET Kft. Miskolc
A weboldalak tartalmának, képeinek másodközlése, felhasználása csak a tulajdonos írásos engedélyével lehetséges.